Salat med jordbær, ost og pinjekerner

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 8.1 g.
  • Kulhydrat 4.8 g.
  • Fedt 10 g.
  • Energifor./ pers 275 kcal
  • Fedtenergi 64 %

Sådan gør du

  • 1 Skær bunden af salaterne, del, skyl og slyng bladene tørre.  
  • 2 Skyl og slyng rucola ren og tør.  
  • 3 Gør bær i stand og skær dem i halve eller kvarte.  
  • 4 Skær osten i tern.  
  • 5 Rist pinjekernerne på en tør pande, lad dem afkøle og top salaten med dem.  
  • 6 Giv salaten et kværn peber.
  • {{recipeDoneText}} Salat med jordbær, ost og pinjekerner

Tip

Vælg alternative bær fra sæson. Eller – tern af pære eller melon.

Salaten egner sig godt til dryp af dele af denne sennepsvianigrette: 1 spsk. dijonsennep piskes med 0,5 dl hvidvinseddike, og mættes, under piskning med 2 dl olivenolie. Smages til med salt og peber.

Opskriften er udviklet af