Salat med jordbær, middelhavsost og ærter

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 119 kcal
  • Fedtenergi 28 %

Sådan gør du

  • 1 Skyl og slyng salatbladene tørre.
  • 2 Læg ærterne i en skål, giv et dryp rapsolie og et drys salt (holder på farve og vitaminer). Over-hæld med kogende vand og lad dem stå et minut, hvorefter de hældes i en sigte, hvor de afdrypper.
  • 3 Gør jordbærrene i stand og skær dem i skiver på højkant.
  • 4  Skær osten.
  • 5 Anret salaten med jordbær, ærter, ost og nippede basilikum blade. Giv et let kværn sort peber.  
  • {{recipeDoneText}} Salat med jordbær, middelhavsost og ærter

Tip

Man kan også anvende friskbælgede ærter til denne salat Alternativ til Puck ost er salattern eller feta.

Opskriften er udviklet af