Salat med jordbær, emmentaler og dild

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 4 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 151 kcal
  • Fedtenergi 44 %

Sådan gør du

  • 1 Skyl og slyng salaterne tørre. Vend dem med olie og et let drys salt.
  • 2 Gør jordbærrene i stand og skær dem i kvarte på højkant.
  • 3  Del agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske og skær i stave.
  • 4 Gør forårsløgene i stand og skær dem i fine, skrå penne.
  • 5  Anret salaterne med bær, agurk og løg og dryp med citron og give et let drys peber.
  • 6  Skær osten i mundrette stykker og anret dem på salaten, sammen med klippede dildspidser.  
  • {{recipeDoneText}} Salat med jordbær, emmentaler og dild

Opskriften er udviklet af