Salat med honningmelon, serranoskinke og La Luna

Salat med honningmelon, serranoskinke og La Luna

I opskriften er der anvendt en bestemt chili, men har du en personlig favorit, kan du selvfølgelig sagtens bruge den. Opskriften er fra bogen "Den er go´i ørerne"/Politikens Forlag af Chili Klaus.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 SALAT
  • 2 Skær melonen i tern af ca. 2 x 2 cm, og kom dem i en skål.
  • 3 Skyl begge salater, dup dem tørre, eller giv dem en tur i salatslyngen.
  • 4 Skær derefter radicchiosalaten ud i strimler af ½ x 4 cm uden at få noget af stokken med.
  • 5 Bland salaterne i skålen med melonstykkerne.
  • 6 Krydr let med salt og friskkværnet peber.
  • 7 CHILIDRESSING
  • 8 Pisk en dressing af olie, balsamico, chilipulver eller frisk chili med eller uden frø samt salt og peber.
  • 9 Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget styrke du vil have i smagen, men pas på, at den ikke kommer til at dræbe smagen af de andre ingredienser.
  • 10 Vend dressingen i skålen med salat og melon, men gem lidt af dressingen til selve anretningen.
  • Så er det spisetid! Salat med honningmelon, serranoskinke og La Luna

Tip

Anret forsigtigt salaten på et aflangt fad. Riv serranoskinken i strimler, og læg dem rundt i salaten, så du opnår en visuelt flot anretning. Server ristet brød til.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier