Salat med hanebryst og asparges

Hurtig mad dagen efter du har stegt Bornholmer-hane. En let salat, som vi tit har lyst til i sommervarmen. Er du mere sulten, smager det godt at vende salaten med to dåser afdryppede kogte kikærter.

Sådan gør du

  • 1 Skær de stegte unghanebryster i skiver.  
  • 2 Knæk den nederste trævlede del af aspargesene fra.
  • 3 Damp dem møre i letsaltet vand i 1 minut.
  • 4 Skær tomaterne i skiver.  
  • 5 Anret nu grøntsager og unghanebryster på fire tallerkener.
  • 6 Rør dressingen sammen og smag til. Dryp over hele tallerkenen.
  • 7 Riv til sidst noget ost over, og server med flutes.  
  • 8 Kilde: Krydderiet 2, 2005
  • {{recipeDoneText}} Salat med hanebryst og asparges

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier