Salat med gulerødder, radiser, ærter og persille

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 110 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i meget fine skiver på et snittejern.
  • 2 Gør radiserne i stand og skær dem som gulerødderne.
  • 3 Skyl, tør og nip persille.
  • 4 Anret gulerødder, radiser og ærter, dryp med olie, giv et let drys salt og dryp med citron. Top med persille.
  • {{recipeDoneText}} Salat med gulerødder, radiser, ærter og persille

Tip

I denne salat kan man anvende friskbælgede ærter, eller frosne. Hvis man anvender frosne, kom dem i en skål, giv dem et dryp rapsolie og et drys salt, overhæld dem med kogende vand og lad dem stå et minut, hæld ærterne i en sigte, så de kan dryppe af.

Opskriften er udviklet af