Salat med fennikel, parmaskinke og mandler

Bland en lækker salat og tag med på farten i en boks. Du kan bruge andre grøntsager end fennikel. Opskriften er til to børn og to voksne.

Sådan gør du

  • 1 Læg mandler på en tør stegepande
  • 2 Sæt stegpanden på blusset og rist mandlerne til de er gyldne
  • 3 Lad mandlerne køle lidt af og hak dem
  • 4 Læg rugbrød på en brødrister og rist brødet på begge sider
  • 5 Riv citronskallen på den fine side af rivejernet
  • 6 Skær skinken i mindre stykker
  • 7 Skyl fennikel, flæk dem, skær bunden væk
  • 8 Snit fennikel meget tyndt på et mandolinjern eller med en skarp kniv
  • 9 Skyl dild, og pluk det fint
  • 10 Bland mandler, citronskal, saft af citroner, fennikel, skinke, honning og dild i en skål
  • 11 Smag til med lidt salt og peber
  • 12 Riv rugbrødet i grove stykker eller skær det i stænger og kom over salaten
  • 13 Del salaten i fire, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • 14 Pak salaten i bokse og tag med på farten
  • {{recipeDoneText}} Salat med fennikel, parmaskinke og mandler

Opskriften er udviklet af