Salat med braiserede svinekæber og vinaigrette

Indrømmet! Navnet er knap så charmende, som man kunne ønske. Men kødet er en sand nydelse, så prøv alligevel.

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Brun kødet i smør og olie og læg det i et ildfast fad. Drys med salt, peber og timian. 
  • 3 Skær grøntsagerne i tern og rist dem på panden. Fordel dem over kødet. Hæld vin og bouillon i formen. Læg stanniol eller låg på fadet og stil det i ovnen ved 180 grader i ca. 1 1/2 time til kæberne er møre.
  • 4 Tag ud og lad kødet blive koldt i fadet.  
  • 5 Rør olie, saft og eddike sammen til dressing. Smag til med salt og peber.  
  • 6 Fordel salaten på seks tallerkener, skær agurk i bladtynde skiver og kom på salaten.
  • 7 Skær kødet i tynde skiver og fordel over salaten. Dryp dressing over og server. Kilde: Krydderiet 1, 2007
  • {{recipeDoneText}} Salat med braiserede svinekæber og vinaigrette

Opskriften er udviklet af