Salat med bøffelmozzarella og trøffel

Vores absolutte favorit mozzarella er lavet på bøffelmælk og fås i bæger. Sæt ikke osten i køleskab når du kommer hjem. Den smager bedst, når den ikke er alt for kold. Eller gør som producenten anbefaler, læg bægeret i en skål med 60 grader varmt vand i 10 minutter, før du fisker osten op af lagen og skærer den i skiver.

Sådan gør du

  • 1 Fordel en håndfuld salatblade på hver af de seks tallerkener.
  • 2 Skær ostene i meget tynde skiver og fordel på salaten.
  • 3 Skær trøffel i bladtynde skiver med en skarp kniv eller trøffeljern og drys over.
  • 4 Bland olie og eddike sammen og smag til med salt, peber og en anelse sukker.
  • 5 Dryp dressingen over salaten.
  • 6 Trøffelolie smager intens af trøffel, dryp evt. et par dråber i din olie/eddike blanding.
  • 7 Server med lune flutes.  
  • 8 Kilde: Krydderiet 3, 2005
  • {{recipeDoneText}} Salat med bøffelmozzarella og trøffel

Opskriften er udviklet af