Salat med blommer og svinemørbrad

Sådan gør du

  • 1 Skyl kornene og kog dem som angivet på emballagen.
  • 2 Afdryp og afkøl kornene.
  • 3 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 4 Krydr mørbraden med rosmarin, salt og peber.
  • 5 Varm olien på en pande og brun mørbraden godt på alle sider.
  • 6 Læg parmaskinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden herpå.
  • 7 Svøb mørbraden i parmaskinke.
  • 8 Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker.
  • 9 Vend rødbeder med olie og læg dem på bagepladen ved siden af mørbraden.
  • 10 Steg mørbrad og rødbeder i ovnen.
  • 11 Tag mørbraden ud efter ca. 20 minutter og bag rødbederne videre i ca. 10 minutter til de er møre.
  • 12 Skær blommer i kvarte.
  • 13 Skyl og slyng salaten godt.
  • 14 Skyl og hak persille og vend med korn sammen med presset hvidløg, olie, rødbeder, blommer og salat.
  • 15 Krydr med salt og peber.
  • 16 Skær kødet i skiver og anret med salaten.
  • {{recipeDoneText}} Salat med blommer og svinemørbrad

Opskriften er udviklet af