Skift de flade rugbrødsmadder ud med en lækker og mættende rugkernesalat
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kom vand i en gryde og tænd for blusset
  • 2 Kom rugkernerne i og kog dem i ca. 17-20 minutter
  • 3 Hæld vandet fra
  • 4 Skyl gulerødder og riv dem
  • 5 Skær melonen i både, skær skrællen fra og skær kødet i tern
  • 6 Vask dild og hak det groft
  • 7 Riv osten på den grove side af rivejernet
  • 8 Skyl salaten
  • 9 Bælg ærterne
  • 10 Bland rugkernerne med gulerod, melon, dild, ost, salat, ærter og valnøddeolie
  • 11 Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  • Så er det spisetid! Salat af rugkerner

Tip

Du kan også lave salaten med perlespelt eller perlebyg

Opskriften er udviklet af