Salat a la Waldorf med and på to måder

Sprødt andeskind og mørt andebryst med olie-eddike dressinggår godt til denne salat a la Waldorf.

Sådan gør du

  • 1 Træk skindet af anden, og skær det i tynde strimler.
  • 2 Steg skindet helt sprødt i olie på en pande.
  • 3 Tag det op og afdryp det på køkkenrulle.
  • 4 Krydr andebrysterne med salt og peber og gennemsteg dem i olie på en pande. 5-6 minutter per side.
  • 5 Snit æble, druer og blegselleri i helt tynde skiver, og vend dem straks med en dressing af valnøddeolie vendt med hvidvinseddike. Smag til med salt.
  • 6 Anret hovedsalat på fire tallerkener. Fordel grøntsager herpå. Skær andebryster i skiver og server dem og den sprøde svær til salaten.
  • {{recipeDoneText}} Salat a la Waldorf med and på to måder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier