Salami og bøffelmælksmozzarella

Det er næsten umuligt at lave en god pizzabund i en almindelig ovn. Derfor har Irma nu fået gode, italien-ske pizzabunde på frost, der gør det muligt at slå dig løs som pizzamand.

Sådan gør du

  • 1 Det er næsten umuligt at lave en god pizzabund i en almindelig ovn. Derfor har Irma nu fået gode, italienske pizzabunde på frost, der gør det muligt at slå dig løs som pizzamand. 
  • 2 Tag pizzabundene ud af fryseren 15 minutter før brug. Sæt ovnen på 250 grader. 
  • 3 Del osten i mindre stykker og fordel over pizzaen. Kom chorizo og halverede tomater på. Bag pizzaen 4-5 minutter.  
  • 4 Riv hvidløg og vend med olien. 
  • 5 Tag pizzaen ud, dryp olien, med eller uden det revne hvidløg henover, og nyd.   
  • {{recipeDoneText}} Salami og bøffelmælksmozzarella

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier