Salade Nicoise i nye klæder

Spidskålen giver den fineste sprødhed og smag og lidt ekstra tyngde til salaten. Derfor springer vi kartoflerne over denne gang. Variation er godt, og denne variant tager 15 minutter at lave.

Sådan gør du

  • 1 Kog æggene i ca. 7 minutter.  
  • 2 Kog bønnerne møre i letsaltet vand i ca. 3 minutter. Skyl i koldt vand og afdryp.  
  • 3 Skær spidskål i helt tynde strimler.
  • 4 Vend spidskål med dressing, og smag til med lidt salt.  
  • 5 Kom spidskål og bønner i en skål.  
  • 6 Afdryp tunen, og fordel den i skålen oven på spidskål og bønner.  
  • 7 Skær løg i tern, og fordel over salaten sammen med kapers.  
  • 8 Halvér æg, og tilsæt.  
  • 9 Server.
  • {{recipeDoneText}} Salade Nicoise i nye klæder

Opskriften er udviklet af