Claus Holms Salade Nicoise

Sådan gør du

  • 1 Kog æggene bløde i en gryde med vand i 6 minutter. Skræl derefter æggene og del dem hver især i to. 
  • 2 Vend olivenolie, citronsaft, æbleeddike, sennep og salt og peber sammen i en skål. Kom derefter skiver af rødløg heri og lad dem vende godt rundt i dressingen. 
  • 3 Fordel salatblade på den tallerken, du skal servere på. 
  • 4 Kom derefter tun, skiver af grøn peberfrugt, æg og tomater på tallerkenen. 
  • 5 Hæld dressingen og rødløgene på salaten. 
  • 6 Læg derefter små kartofler på salaten. Kartoflerne skal være forkogte. Kog dem i 8-10 minutter i letsaltet vand. 
  • 7 Kom friske asparges, ærter og sorte oliven på salaten. 
  • 8 Afslut med knasende brødcroutoner. 
  • {{recipeDoneText}} Claus Holms Salade Nicoise

Opskriften er udviklet af