Saftige bananmuffins med marcipan og avocadoolie

Saftige bananmuffins med marcipan og avocadoolie

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader (175 grader varmluft)
  • 2 Riv marcipanen groft og kom den i en stor skål
  • 3 Bland æg, flormelis og vaniljekorn i og pisk indtil det er lyst og luftigtognbsp;
  • 4 Bland mel og bagepulver i en skål
  • 5 Vend forsigtigt skiftevis melblandingen, citronsaft/mælk og avocadoolie i æggemassen
  • 6 Mos bananerne med en gaffel, til en findelt mos og vend det forsigtigt i dejen
  • 7 Fordel dejen i 10-15 muffinsforme og bag dem i ovnen i ca.15 min ognbsp;
  • 8 Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen ved lav effekt og pynt så kagerne
  • {{recipeDoneText}} Saftige bananmuffins med marcipan og avocadoolie

Tip

Kom 75g knuste pecannødder i dejen sammen med melet, så får kagerne lidt karamelsmag og lidt lækkert crunch.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier