Kan en hotdog virkelig være ordentlig mad? Svaret er ja – hvis du køber nogle gode pølser og et lækkert flute og selv laver agurkesalaten og de ristede løg!

Sådan gør du

  • 1 Lynsyltet agurkesalat:
  • 2 Kog sennepsfrøene i vandet i 2 min.
  • 3 Tilsæt eddike, sukker og salt og kog op.
  • 4 Tag gryden fra varmen, vend agurkerne i lagen og læg låg på.
  • 5 Rør indimellem i agurkerne og lav de øvrige ingredienser til hotdogsene klar mens agurkerne trækker.
  • 6 Bløde løg:
  • 7 Pil løgene og skær hvert løg i 8 både.
  • 8 Steg løgene ved middelhøj varme i olien på en pande.
  • 9 Temperaturen på panden skal hele tiden være så tilpas lav at løgene kan stå og simre og blive møre, uden at blive brændte.
  • 10 Rør ofte i dem og krydr med salt og peber.
  • 11 Læg pølserne ned mellem løgene og steg dem ved svag varme til de er helt gennemvarmede og let-brunede på begge sider.
  • 12 Varm flutene i ovnen.
  • 13 Halver dem og flæk dem.
  • 14 Smør dem på indersiden med sennep.
  • 15 Læg 2 salatblade i hver.
  • 16 Læg en pølse i hvert brød.
  • 17 Tag agurkerne op af lagen og læg dem på den ene side af hotdogen.
  • 18 Fordel løgene på den anden side.
  • 19 Dryp ketchup over hver hotdog.
  • 20 Denne hotdog skal spises med begge hænder.
  • {{recipeDoneText}} Sæsons ultimative hotdog

Opskriften er udviklet af