Rullesteg med fyld

Sådan gør du

  • 1 Bred slaget ud på bordet og dæk det med skyllede blancherede spinatblade.
  • 2 Rør det hakkede kød med røget skinke, der er skåret i tern, rasp, salt, peber og timian til en fast fars.
  • 3 Dæk slaget med farsen.
  • 4 Rul stegen sammen og snør den.
  • 5 Brun rullestegen i smørret på alle sider i en gryde.
  • 6 Tilsæt 3 dl vand og rødvin sammen med laurbærblade, salt, upillede hvidløgsfed, timian og den røgede skinke.
  • 7 Lad rullestegen koge ved svag varme i ca. 2 timer.
  • 8 Vend den efter den første time.
  • 9 Si skyen, skum den og jævn den let.
  • 10 Kog den godt igennem og smag til.
  • {{recipeDoneText}} Rullesteg med fyld

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier