Rullesteg med fennikel, rosmarin og bagte kartofler

Energiinformation

  • Energi 3546 kj
  • Energi 844 kcal
  • Protein 48 g
  • Fedt 43 g
  • Kulhydrat 45 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Start med at udbløde de tørrede svampe i lunkent vand i 30 minutter. Skyl herefter svampene godt og vrid dem for vand. Riv skallen af citronen, hak fennikel, svampe og rosmarin groft og steg det af i olie i 2 minutter uden det tager farve og smag til med salt og peber.

  • 2

    Læg kødet på et stykke bagepapir i en bradepande, krydr det godt med salt og peber. Fordel svampe og fennikel på kødet og bind det godt sammen med kødsnor, krydr kødet uden på med salt og peber. Steg kødet af i en forvarmet ovn på 220° indtil det er godt brunet i ca. 20 minutter og skru ned på 200° og lad det stege videre i 1,5 time. 

  • 3

    Vask kartoflerne godt og kom dem i ovnen sammen med hvidløget brækket i små stykker og hvidvin, lad det stege med den sidste time. 

  • 4

    Anretning

    Anret skiver af stegen sammen med kartofler, hvidløg og stegesky og server med hakket persille.

  • {{recipeDoneText}} Rullesteg med fennikel, rosmarin og bagte kartofler

Tip

Kan laves med okse og kalvebryst.

Opskriften er udviklet af