Energiinformation

  • Protein 8.4 g.
  • Kulhydrater 56.4 g.
  • Fedt 25.5 g.
  • Energifor./ pers 238 kcal
  • Fedtenergi 48 %

Sådan gør du

  • 1 Del med spidsen af en urtekniv hasselnøddekernerne i halve.
  • 2 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 3  Bland hasselnødder med rugflager, solsikkekerner og kokosmel i en bradepande.
  • 4 Blend honning, olie, vand og vaniljekorn. Hæld marinaden over blandingen. Massér marinaden ind i blandingen. Kom de tomme vaniljestænger med.
  • 5  Stil bradepanden i ovnen i 20 minutter. Minus varmluft. Er det ikke muligt, så sænk temperaturen til 180 grader. Tag bradepanden ud, vend müslien godt og stil den tilbage i ovnen 5-10 min. Til den er gylden. Tag müslien ud, vend rosinerne godt i den varme müsli og stil den nu til afkøling.
  • 6  Fyld på glas, bøtte eller dåse. Spis müslien med minimælk, skyr, skyr rørt med lidt mælk eller yoghurt med lavt fedtindhold. Og lidt frisk frugt ved siden af.  
  • {{recipeDoneText}} Rugmüsli

Opskriften er udviklet af