Ruggrød med kanel, blåbær og mandler

Energiinformation

  • Protein 3.2 g.
  • Kulhydrater 17.5 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 373 kcal
  • Fedtenergi 10 %

Sådan gør du

  • 1

    Læg grynene i blød i 4 dl vand på køl natten over, eller gå direkte til tilberedning. Inden grøden koges, er det en god idé at gøre toppingen klar.ved siden af.

  • 2

    Skyl blåbærrene og hak mandlerne.

  • 3

     Kog grynene op med 4 dl vand og 4 dl mælk under konstant omrøring i ca. 1 minuts tid. Rør salt i.

  • 4

     Anret grøden med honning, kanel, bær og mandler – og mælk ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Ruggrød med kanel, blåbær og mandler

Opskriften er udviklet af