Morgenstund har fuldkorn i mund! Top grøden med et magert surmælksprodukt som skyr. Opskriften er til to børn og to voksne.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skyl æblerne og riv dem på den grove side af rivejernet
  • 2 Læg hasselnødder på en kold, tør stegepande
  • 3 Tænd for blusset og rist nødderne til de bliver lidt gyldne
  • 4 Lad nødderne køle af og hak dem groft
  • 5 Bland rugflager, vand, æblemost og honning i en gryde
  • 6 Sæt gryden på et blus og kog til grøden bliver tyk, det tager cirka 2-3 minutter
  • 7

    Servering

    Kom grøden i fire dybe tallerkener, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  • 8 Kom æble og nødder på grøden og til sidst en klat skyr
  • Så er det spisetid! Ruggrød

Tip

Du kan bruge andre frugter end æbler

Opskriften er udviklet af