Rugbrødschips med andemousse og syltede rødløg

Lørdag inviterer vi os selv eller gæster på en lidt mere 3-retters agtig måde.

Sådan gør du

  • 1

    Syltede rødløg

    Du kan med fordel lave rødløg om formiddagen eller dagen inden. Pil og skær rødløg i fine både. Læg dem i et rent glas. 
  • 2 Varm eddike op og lad sukker og salt opløses i eddiken. Hæld marinaden over rødløgene. Kom sorte peberkorn ved og lad løgene afkøle. Opbevar på køl til servering.
  • 3

    Servering

    Rugchips smøres med andemousse og toppes med drænede, syltede rødløg. Lav 2-3 pr. mand.
  • {{recipeDoneText}} Rugbrødschips med andemousse og syltede rødløg

Tip

Du kan med fordel lave rødløg i forvejen. Lav en større portion syltede rødløg, det vil du blive glad for til andre formål: topping til smørrebrød, sandwich og salater. De kan holde sig på køl i 14 dage.

Opskriften er udviklet af