Rugbrødssnack med chokolade

Sådan gør du

  • 1 Hæld lunkent vand ned i en stor skål. Opløs gæren i vandet.
  • 2 Tilsæt solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø, hvedemel, rugmel, sigtemel, salt og sukker. Rør det sammen til en ensartet masse.
  • 3 Hak chokoladen i mindre stykker og rør chokolade og rosiner ned i dejen.
  • 4 Kom bagepapir på en bageplade.
  • 5 Drys lidt mel på bordet. Kom dejen ud på bordet. Slå den ned, og del den i 3-4 stykker. Form hvert stykke dej til et langt, fladt brød på cirka 3x10 cm. Skær hvert brød ud i passende stænger.
  • 6 Læg stængerne på bagepladen. Drys dem eventuelt med kerner eller frø.
  • 7 Lad stængerne hæve cirka 1 time. Tænd ovnen på 225 grader.
  • 8 Bag stængerne i cirka 20 min.
  • {{recipeDoneText}} Rugbrødssnack med chokolade

Opskriften er udviklet af