Rugbrødssandwich med tunsalat
Tun, æg og kapers i en skøn blanding. Opskriften er udarbejdet til 2 voksne og 2 børn.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Hæld vand i en gryde. Bring vandet i kog
  • 3 Kog ægget, til det er hårdkogt, ca. 10 min.
  • 4 Lad ægget køle af i koldt vand
  • 5 Pil ægget og del det til tern med en æggedeler
  • 6 Pil løget og hak det fint eller riv det på et rivejern
  • 7 Skyl purløg og hak det fint
  • 8 Hæld vandet fra tunen
  • 9 Rør tun med surmælksprodukt, mayonnaise, løg, purløg, æg og kapers
  • 10 Smag til med peber
  • 11 Smør fire skiver rugbrød med tunsalat
  • 12 Læg en skive rugbrød på toppen af fyldet som låg
  • {{recipeDoneText}} Rugbrødssandwich med tunsalat

Tip

Du kan tilsætte syltede agurker, ærter eller majs til tunsalaten.

Opskriften er udviklet af