Rugbrødssandwich med torskerognssalat

Rugbrødssandwich med torskerognssalat

Torskerogn smager dejligt på panden, men er også lækkert i en salat sammen med krydderurter, yoghurt og rødløg. Denne opskrift er til 2 voksne og 2 børn.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Pil løget og hak det fint
  • 3 Skyl agurken og skær den i små tern
  • 4 Mos torskerognen med en gaffel, tilsæt løg, agurk, citronsaft, surmælksprodukt og karse
  • 5 Smag til med salt og peber
  • 6 Smør fire skiver rugbrød med torskerognssalaten
  • 7 Læg en skive rugbrød oven på fyldet så du får en sandwich
  • 8

    Servering:

    Server en sandwich til hver person og sluk tørsten i et glas mælk.

  • {{recipeDoneText}} Rugbrødssandwich med torskerognssalat

Tip

I stedet for torskerogn kan du bruge tun eller makrel. Du kan også tilsætte syltet agurk, ærter, majs eller revet gulerod.

Opskriften er udviklet af