Rucola salat med tomat, rød peber og syltede rødløg

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 5 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 98 kcal
  • Fedtenergi 35 %

Sådan gør du

  • 1 Skyl og slyng rucola tør.
  • 2 Gør forårsløgene i stand og skær dem i fine skrå skiver.
  • 3  Skær peberfrugterne i små bitte fine tern, undgå kerner og det hvide.
  • 4  Skær tomaterne i både.
  • 5 Vend salaten med løg, peberfrugter og tomater. Giv et drys salt og anret nu med syltede løg og et kværn peber.  
  • {{recipeDoneText}} Rucola salat med tomat, rød peber og syltede rødløg

Tip

Alternativ til syltede rødløg: cornichons (små syltede agurker)

Opskriften er udviklet af