Rucola salat med kikærter, pære og hasselnødder

Rucola salat med kikærter, pære og hasselnødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 20 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 301 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skyl og sæt kikærterne i blød i vand på køl 8 timer. Skyl og kog dem møre i letsaltet vand. Ca. en time. Tag en ært op og bid i den, for at mærke, om de er møre, men med bid. Dryp ærterne med citron og lad dem afkøle.

  • 2

    Rist nødderne på en tør pande, og lad dem afkøle. Gnid dem mellem håndfladerne, så noget af skallen falder fra.

  • 3

     Skyl og slyng rucola tør.

  • 4

     Skær pærer i meget fine både. Dryp dem med citron.

  • 5

     Anret rucola med kikærter, hasselnødder, pære og dryp lidt olie, drys med lidt salt, dryp med lidt citron og giv et kværn peber.

     

  • 6
  • {{recipeDoneText}} Rucola salat med kikærter, pære og hasselnødder

Tip

Det er en rigtig god idé at have et lager af kikærter i fryseren; kikærter der er udblødt og kogt. Til salater, supper, sammenkogte retter og humus. Vægten fordobles ved udblødning og kogning. Således svarer de 160 g tørrede kikærter her til 320 g udblødte og kogte, fra lageret i fryseren.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier