Roulade med abrikos og marcipan

Lærke Duus fra tv-børneprogrammet Rosa fra Rouladegade forvandler den klassiske købekage, rouladen, til lækkert hjemmebag.

Sådan gør du

  • 1 Pisk æg og sukker, til det bliver mange gange større og danner små toppe.
  • 2

    Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver i æggemassen og vend det hele sammen.

  • 3 Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir på, så den har en form som et A3-papir.
  • 4 Bages ved 180 grader i 7-10 minutter, til den er lys gylden.
  • 5 Køl af.
  • 6 Pisk alle ingredienserne til smørcremen undtagen abrikoserne til en hvid blød creme.
  • 7 Bland de hakkede abrikoser i.
  • 8 Vend bunden og træk forsigtigt bagepapiret af, smør cremen ud, men gem en lille smule af cremen til at »klistre« marcipanen på.
  • 9 Rul marcipanen ud, så den passer I størrelsen, smør det sidste creme oven på den færdigrullede roulade og rul den så ind i marcipanen.
  • 10 Pynt evt. med lidt smeltet chokolade.
  • {{recipeDoneText}} Roulade med abrikos og marcipan

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier