Stegte madbrød, der puster sig op, når de får varme, og bliver flade igen, når de bliver kolde. Spis dem med fyld som tortillas eller med bagte æbler, kanelsukker og vaniljeis til dessert. 

Sådan gør du

  • 1 Bland de to meltyper, og tilsæt vandet lidt ad gangen.
  • 2 Når dejen er smidig og har konsistens som en moden tomat, stilles den på køl ca. 30 minutter.
  • 3 Dejen tages ud af køleskabet og formes til 5-6 boller.
  • 4 Kom gerne lidt fedtstof på hænderne, så dejen ikke klistrer for meget.
  • 5 Drys lidt mel på bordet, og lad bollerne hvile, mens panden varmes op.
  • 6 Dyp en bolle i mel, og rul den flad med en kagerulle.
  • 7 Brug lidt ekstra mel, hvis dejen klisterer.
  • 8 Kom lidt fedtstof på panden, og læg rotien på.
  • 9 Bages på den ene side til overfladen bobler op.
  • 10 Vend rotien, og bag den på den anden side.
  • 11 Hvis kanterne virker rå, trykkes de ned på panden med et viskestykke eller en gaffel.
  • 12 Når rotien er bagt færdig, tages den af panden, smøres med lidt fedtstof og lægges halvt sammen.
  • {{recipeDoneText}} Roti-brød

Opskriften er udviklet af