Rosa grapekage

Grapekagen er smuk at se på med de syrlige skiver i den søde glasur på toppen.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 180 grader.
  • 2 Bruge en stor rugbrødsform eller en spring- form på 24 cm.
  • 3 Smelt smørret. Knus kiksene til mel, og bland det hele godt sammen i gryden. Pres dejen ud i formen og op ad kanterne, ca. 4 cm.
  • 4 Bag bunden i 10 minutter. Tag den ud.
  • 5 Pisk æggeblommer sammen med kondenseret mælk, citronskal, grapesaft og vaniljesukker. Hæld fyldet i formen, og spred det jævnt ud.
  • 6 Bag kagen i ca. 30 minutter. Tag den ud, og afkøl helt.
  • 7 Kom flormelis i en skål, og hæld grapesaft i lidt ad gangen, indtil du har en tyk glasur.
  • 8 Fordel den over kagen, og lad den stivne. Lad gerne kagen samle sig til dagen efter.
  • 9 Dekorer kagen med tynde skiver grape ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Rosa grapekage

Opskriften er udviklet af