Romainesalat a la Caesar

En super lækker frokostsalat.

Sådan gør du

  • 1 Skær brødskiverne i lidt store, grove stykker, bred dem på en plade med bagepapir, pensl dem med olie og drys evt. lidt flaget salt på.
  • 2 Bag brødcroutonerne gyldne i ovnen ved 200° varmluft.
  • 3 Dup kyllingekødet tørt, drys salt og peber på og steg det gyldent ca. 4 minutter på hver side.
  • 4 Lad det afkøle og riv eller skær det i lidt grove stykker.
  • 5 Riv eller skær salaten i mundrette stykker.
  • 6 Flæk udsten og skær avocadokødet i både.
  • 7 Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag den godt til med groftkværnet peber – husk, at både ost og ansjos salter en del i sig selv.
  • 8

    Anretning

    Anret ingredienserne til salaten i en flot stor bunke, dryp dressingen over.
  • 9 Drys med pur- og rødløg.
  • {{recipeDoneText}} Romainesalat a la Caesar

Opskriften er udviklet af