Romaine salat med rejer, asparges og tomater

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 413 kcal
  • Fedtenergi 30 %

Sådan gør du

  • 1

    Tø rejerne op.

  • 2

    Skyl og slyng salaterne tørre.

  • 3

    Vrik asparges, og der hvor de naturligt knækker, lad dem knække, kassér rodstykket. Del asparges på langs, og skær evt. de knækkede ender til, så de bliver pæne.

  • 4

     Skær tomaterne i halve eller både.

  • 5

    Klip purløg tæt.

  • 6

    Lav dressing af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.

  • 7

     Dup rejerne tørre og rist dem kort tid i olien.

  • 8

     Anret salaterne med rejer, asparges, tomater og purløg. Dryp med dele af dressingen, ca. 1 spsk. pr. person.

  • {{recipeDoneText}} Romaine salat med rejer, asparges og tomater

Tip

I stedet for hvidvinseddike kan du også bruge en lys balsamico.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier