Romaine salat med ærter og 70’er fløde

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 161 kcal
  • Fedtenergi 55 %

Sådan gør du

  • 1 Hæld ærterne i et dørslag, dryp med lidt rapsolie og et let drys salt. Overhæld med kogende vand et par gange. Afkøler mens de står og afdrypper.
  • 2 Pisk fløden manuelt med citronsaft, sukker, salt og peber og smag den til. Stil den på køl i 10 minutter.
  • 3 Skyl og slyng salaten tør og skær den i bånd.
  • 4 Rens og skær forårsløg i fine skiver. Vend ærter, salat og forårsløg med dressingen.  
  • {{recipeDoneText}} Romaine salat med ærter og 70’er fløde

Tip

Man kan – i sæsonen – vælge friskbælgede ærter

Opskriften er udviklet af