Røræg med krydderurter, spæd spinat og tomater

Sådan gør du

  • 1 Skær tomaterne i kvarte og vend med timian og olivenolie.
  • 2 Fordel tomaterne på en bageplade med bagepapir og drys med salt.
  • 3 Tør tomaterne i ovnen ved 100 grader i 3-4 timer.
  • 4 Rør æg med mælk og hakkede krydderurter.
  • 5 Varm smørret på en pande og tilsæt æggemassen.
  • 6 Lad æggemassen stivne ved svag varme, mens der efterhånden skrabes forsigtigt fra bunden og ind mod midten i langsomme bevægelser.
  • 7 Fortsæt indtil æggemassen er næsten helt stivnet.
  • 8 Krydr med salt og peber.
  • 9 Skyl spinaten og slyng den godt.
  • 10

    Servering

    Server røræg med spinat, slow cooked tomater og rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Røræg med krydderurter, spæd spinat og tomater

Opskriften er udviklet af