Røget økoørred på grøntkål med sennepsdressing

Røget økoørred på grøntkål med sennepsdressing

Denne hersens ret er super simpel. Du kan sagtens gøre den vildere ved at wokke kålen med kogte grønne linser, blomkålsbuketter og rødløg i både mv.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skyl grønkålen grundigt, fjerne ribben og skær den i fine strimler.
  • 2 Hak løgene fint.
  • 3 Pisk dressingen sammen.
  • 4 Vend grønkål med dressingen og rødløg og læg den på et stort fad.
  • 5 Pluk fisken i passende portionsbidder (der er ingen ben i!) og læg på grønkålen.
  • 6 Server med godt rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Røget økoørred på grøntkål med sennepsdressing

Tip

Jepper, fisk kan også være øko. De har mere plads, må ikke få hormoner og så lever de af økologisk foder og naturligvis, hvad der ellers flyder forbi. SÅ ja, vi kan ikke garantere, at din fisk ikke har spist et eller andet uøkologisk. MEN det som vi mennesker kan styre ved den her fisk, er altså økologisk - Og det fede, er at tænke på, alle de stoffer, som naturen slipper for at blive belemret med. Og hvis alle fisk engang bliver økologiske og hele verden med, så flyder der altså ingen mærkelige ting rundt, som fisk kan komme til at spise. Og så har vi klaret den!

Opskriften er udviklet af