Røget makrel med røræg og frisk purløg

Sådan gør du

  • 1

    Røræg

    Pisk de hele æg med mælk.
  • 2 Varm lidt olie op på en pande.
  • 3 Hæld massen på panden, og varm den op under omrøring, til den stivner.
  • 4 Smag til med salt og peber.
  • 5

    Fisk

    Skær hoved og hale af makrellen.
  • 6 Skær bugen op, og løsn forsigtigt kødet med kniven.
  • 7 Fjern benene.
  • 8 Servér stykker af makrel med salat, tomater, nye kartofler, lun røræg og friskklippet purløg.
  • {{recipeDoneText}} Røget makrel med røræg og frisk purløg

Tip

Anden egnede fisk: Røget sild, røget laks eller røget ørred.

I stedet for en hel makrel, kan du købe 2-4 fileter med skind uden ben.

Opskriften er udviklet af