Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque

Sådan gør du

  • 1 Rør en tyk creme af gedeost, fromage frais og halvdelen af basilikummen.
  • 2 Læg lakseskiverne på et stykke film, så de overlapper lidt.
  • 3 Smør cremen på i 1 cm tykkelse.
  • 4 Rul laksen sammen som en roulade og stil den i køleskab.
  • 5 Skær tomaterne i både og vend dem med feta og sorte oliven.
  • 6 Pisk en vinaigrette sammen af æbleeddike, sennep, olivenolie, salt og peber.
  • 7 Vend den i tomaterne sammen med resten af basilikummen.
  • 8 Skær lakserouladen i 2 cm tykke skiver med en skarp kniv.
  • 9 Skyl kniven ren i varmt vand efter hver skive.
  • 10 Steg evt. skiver af groft brød på en grillpande og server dem til.
  • {{recipeDoneText}} Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque

Opskriften er udviklet af