Røget laks med fennikel og rosa grape

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 297 kcal
  • Fedtenergi 20 %

Sådan gør du

  • 1 Filetér grapefrugterne: skær top og bund af, stil frugten op. Skær nu, oppefra og ned skallen af, til og med det hvide. Gå nu ind og skær hver filet fri mellem membranerne.
  • 2 Riv fennikel ultrafint på et juliennejern eller en mandolin. Det er de ultrafine skiver, der her gør hele forskellen, det kan ikke gøres med kniv.  Dryp straks med saften fra endeskiverne af grapefrugterne.
  • 3  Anret fennikel, laks, grapefileter, klippede dildspidser og krydr med peber. Lun brødet.  
  • {{recipeDoneText}} Røget laks med fennikel og rosa grape

Opskriften er udviklet af