Røget hellefisk med salat og ristet rugbrød

Energiinformation

  • Energi pr. person 1130 Kj
  • Energi pr. person 270 Kcal
  • Protein 20 %
  • Kulhydrat 48 %
  • Fedt 32 %

Sådan gør du

  • 1

    Halvér agurken på langs, og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i tynde skiver og den halve fennikel i små tern.

  • 2

    Rør en dressing af rødløg, fennikel, fromage frais, dild og dijonsennep, og krydr med salt og peber. Vend agurk i dressingen.

     

  • 3

    Rist rugbrødsskiverne på en brødrister, og halvér dem.

     

  • 4

    Anret den røgede hellefisk på 4 tallerkner, kom en skefuld frisk agurke-fennikelsalat ovenpå, og drys med frisk dild. Læg 2 stykker ristet rugbrød på hver tallerken.

    Servér den røgede hellefisk med agurke-fennikelsalat og ristet rugbrød som forret eller til frokost.

  • {{recipeDoneText}} Røget hellefisk med salat og ristet rugbrød

Tip

Agurke-fennikelsalaten smager også dejligt til en pandefuld fiskefrikadeller.

Opskriften er udviklet af