Røget hamburgerryg med pære i tykmælk og grønkål

Sådan gør du

  • 1 Sæt en pande på komfuret og hæld vand, hvidvin og rosmarin heri. Skær medaljoner ud af din hamburgerryg og steg dem i væsken på panden. Kom også gerne en klat smør på panden. 
  • 2 Tag blade af grønkålen og blancher det i væsken på panden. Pluk mindre buketter af grønkålen og vend i en skål med blomkålsris og stykker af pære.  
  • 3 Bland tykmælk, sennep og en god eddike sammen til en dressing. Hæld dressingen over grønkålen i skålen. 
  • 4 Bland skyr med kapers og sennep sammen til en creme der serveres til hamburgerryggen. 
  • 5 Servér den færdige hamburgerryg med grønkålssalaten og cremen af skyr og kapers. 
  • {{recipeDoneText}} Røget hamburgerryg med pære i tykmælk og grønkål

Opskriften er udviklet af