Røget brie med kiks og syltetøj - dessert på grillen

Røget brie med kiks og syltetøj - dessert på grillen

Grill din brie, så har du på ingen tid en dessert til alle osteelskere. Opskriften er udviklet af Johnny Larsen, der står bag sitet grillguru.dk.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Tag bunden fra en springform og pak den ind i staniol. Pak brien ud og stil den på den indpakkede bund.
  • 2 Tilsæt lidt røgsmuld til grillen. Røgsmuld giver en dejlig smag til osten.
  • 3 Grill osten ved 150 grader i cirka 20-25 minutter. Brien er gylden, hård udenpå og blød indeni, når den er færdig.
  • 4 Server med kiks, marmelade og udskåret frugt.
  • Så er det spisetid! Røget brie med kiks og syltetøj - dessert på grillen

Tip

Server gerne med udskårne frugter. En melon i skiver akkompagnerer desserten perfekt. Marmeladen kan for eksempel være blåbær- og whiskymarmelade

Opskriften er udviklet af