Røgede gedekugler i krydderier og hasselnødder

En lækker ostesnack! Sérver kuglerne straks evt. ledsaget af en grøn salat vendt i en rapsolie-æbleeddike-dressing. Eller blot til nogle modne sæsonfrugter. Alternativt smøres kuglerne på brød.

Sådan gør du

  • 1 Start med at knuse sesamfrø i en morter.
  • 2 Kom korianderfrø og sorte peberkorn i og knus dem medium-groft.
  • 3 Tilsæt hasselnødder og giv dem et par slag med støderen. Til sidst blandes kanel i.
  • 4 Mål ca. 30 g røget gedeost af (5-6 stk i alt).
  • 5 Kom lidt af krydderiblandingen op i hænderne, og tril osten til en kugle.
  • 6 Sérver kuglerne straks evt. ledsaget af en grøn salat vendt i en rapsolie-æbleeddike-dressing. Eller blot til nogle modne sæsonfrugter. Alternativt smøres kuglerne på brød.
  • {{recipeDoneText}} Røgede gedekugler i krydderier og hasselnødder

Opskriften er udviklet af