Rødvinsmarineret kalv og letstegt romainesalat

Vinanbefaling: Ninfeo Valpolicella RipassoVinen i glasset er den samme, som kødet marineres i. Det giver stor harmoni og velsmag.Server vinen ved ca. 18 grader.

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i ca. 5 cm tykke stykker, og læg dem i en form, der kan være i køleskabet.
  • 2 Skær løg og gulerødder i mindre stykker, og læg dem ved kødet.
  • 3 Kom krydderier i, og hæld til sidst al vinen over, og vend det hele rundt nogle gange. Dæk formen og stil den i køleskab i 12 timer.  
  • 4 Lad kødet dryppe af, før du bruner det i olie i en gryde.
  • 5 Tag grøntsagerne op af vinen, og svits også dem. Hæld vinen i gryden, og lad kødet og grøntsager simre på lav varme i 1 1⁄2  time.
  • 6 Tag kød og krydderier op.  
  • 7 Blend grøntsager og væde, og smag til med salt og peber.
  • 8 Vend hele blade romainesalat i smør på en varm pande. 
  • 9 Server salaten med kød og sauce.
  • {{recipeDoneText}} Rødvinsmarineret kalv og letstegt romainesalat

Opskriften er udviklet af