Rødvinsmarinerede kebabs med bulgursalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd grillen. Skær kødet i tern på 2 x 2 x 2 cm.
  • 2 Pisk en marinade af rødvin, honning, herbs de provence og presset hvidløg.
  • 3 Vend kødet i marinaden og stil det i køleskab i mindst ½ time.
  • 4 Kog bulgur.
  • 5 Skær peberfrugt og agurk i små tern.
  • 6 Hak løget fint. Hæld det i en skål og tilsæt oliven, 1 spsk citronsaft og chili. Skyl bulguren i koldt vand.
  • 7 Lad vandet dryppe af i en si. Bland bulgur og grøntsager.
  • 8 Smag til med salt, peber og finthakket mynte eller basilikum.ognbsp; Tag kødet op af marinaden. Stik det på spid og krydr med salt og peber.
  • 9 Grill kødet ca. 3 minutter på hver side, ca. 12 minutter i alt.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Rødvinsmarinerede kebabs med bulgursalat

Tip

Svinekotelet og skinkeschnitzel kan bruges i stedet for nakkekotelet.
Kødet kan ligge op til 12 timer i marinaden i køleskab.
Rosévin kan også bruges til marinaden.
Bulgursalat kan tilberedes op til 24 timer før servering.
Ris, spelt eller couscous kan bruges i stedet for bulgur.
Kebabs kan også grilles på en grillpande.

Opskriften er udviklet af