Rødtunge med rabarber
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Halver kålen, fjern de yderste blade og stokken.
  • 2 Snit spidskålen fint.
  • 3 Drys med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet i ca. 30 minutter.
  • 4 Pisk fløden til skum.
  • 5 Vrid kålen fri for evt. væde og vend den forsigtig i flødeskum.
  • 6 Smag til med citronsaft og evt. sukker.
  • 7 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 8 Skær rabarberne i stykker á ca. 3 cm og kom dem i en skål.
  • 9 Vend forsigtigt med sukker og fordel dem i et ovnfast fad med bagepapir. Sørg for at de ligger spredt.
  • 10 Dæk rabarberne med folie og bag i ca. 15 min.
  • 11 Krydr fiskefileterne med salt og peber og læg en skive parmaskinke på hver. Rul fileterne sammen og læg dem i et ovnfast fad med snippen nedad.
  • 12 Hæld hvidvin ved og bag i ovnen i ca. 10 minutter.
  • 13

    Servering

    Server rødtunge med spidskål, rabarber og nye kogte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Rødtunge med rabarber

Opskriften er udviklet af