Rødtunge med østers-persillesauce

Sådan gør du

  • 1 Skræl jordskokker og kartofler, og skær dem i grove stykker.
  • 2 Kom dem i en gryde, dæk med vand, og kog dem møre uden slat.
  • 3 Hæld vandet fra, når jordskokker og kartofler er møre, og mos dem til en grov mos.
  • 4 Spæd mosen med varm mælk, og smag til med salt og peber.
  • 5 Rul rødtungefileterne sammen, og læg dem i en bredbundet gryde eller en pande.
  • 6 Drys fisken med salt og peber, og hæld 3 dl vand ved.
  • 7 Læg låg på, og damp fisken ved middelhøj varme i 8 min.
  • 8 Skyl persillen grundigt, og nip den.
  • 9 ? bn østersene, og kom østers og deres saft i et blenderglas.
  • 10 Kom også persille og smør i blenderen.
  • 11 Blend til persillen er helt findelt.
  • 12 Smag persillesaucen til med salt og peber, og varm den evt. forsigtigt op uden at koge.
  • 13 Servér rødtungerullerne med jordskokmos, østers-persillesauce og godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Rødtunge med østers-persillesauce

Tip

I stedet for rødtunge kan du anvende rødspætte, ising, skærising eller skrubbe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier