Rødspætteruller med nødde-pesto

Sådan gør du

  • 1 Brun nødderne på en pande, og blend dem med olivenolie til en pesto.
  • 2 Læg fileterne to og to i forlængelse af hinanden.
  • 3 Smør nødde-pesto på, og rul fileterne sammen til 4 ruller.
  • 4 Stil rullerne på bagepapir i et ildfast fad.
  • 5 Drys rullerne med salt, peber og snittede porrer, og bag i ovnen i 15 min. ved 225 gr.
  • 6 Pynt med frisk parmesan.
  • 7 Servér med vilde ris.
  • {{recipeDoneText}} Rødspætteruller med nødde-pesto

Tip

Servér evt. også med honningbagte tomater. 10 tomater pensles med 3 spsk honning. Bages i lille form i 40 min ved 100 grader. Anden egnet fisk: Ising, skrubbe eller rødtunge.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier