Rødspætteruller med citron/ostesauce

Sådan gør du

  • 1 Spinaten dampes, køles af og trykkes fri for væde.
  • 2 Der lægges lidt spinat på hver filet (skindsiden).
  • 3 Fileterne rulles med fra hoved mod hale.
  • 4 Rullerne lægges med sammenføjningen nedad på resten af spinaten i et smurt, ovnfast fad.
  • 5 Smør smeltes i en gryde, og melet piskes i.
  • 6 Det bages godt igennem, og mælk tilsættes ad flere omgange, mens saucen koges op imellem hver tilsætning.
  • 7 Saucen smages til med salt, peber og citronsaft.
  • 8 Gryden tages af varmen, og osten piskes i saucen.
  • 9 Saucen hældes over fiskefileterne.
  • 10 Rullerne bages i ovn ved 200° i ca. 15 minutter.
  • 11 Gratineres evt. til sidst under grill.
  • 12 Rødspætterullerne serveres med nye, kogte kartofler, dampede gulerødder og brød.
  • {{recipeDoneText}} Rødspætteruller med citron/ostesauce

Opskriften er udviklet af