Rødspætteruller en papilotte

En papilotte betyder, at man pakker fisk eller kød ind i bagepapir. Det holder på den gode smag. Server med groft brød.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 C.   
  • 2 Krydr rødspættefileterne med salt og peber, og rul hver filet om en lille tot persille. Hæft den med en tandstikker.  
  • 3 Bland bønner, tomater og oliven i en skål. Pisk, i en anden skål, olivenolie, løg, hvidløg, citrontimian, salt og peber sammen. Vend blandingen i bønnerne og smag evt. til med ekstra salt og peber.   
  • 4 Fordel bønneblandingen på 4 kvadratiske stykker bagepapir og læg 1-2 rødspætteruller på toppen af hver bunke.   
  • 5 Træk hjørnerne på papiret og snør papiret sammen, så hver pakke former en lille bylt. Bind stegesnor om, så de er lukkede under bagningen.  
  • 6 Bag pakkerne i ca. 20 min.   
  • 7 Server dem straks, gerne med groft brød.   
  • {{recipeDoneText}} Rødspætteruller  en papilotte

Opskriften er udviklet af